Onze B&B

Wij heten jullie van harte welkom in onze bed and breakfast. Bij ons kun je even tot rust komen, genieten van de natuur en de dag afsluiten met een gezellig avondmaal samen met gastheer Danny en gastvrouw Geneviève.

Jarenlang hebben wij van een eigen B&B gedroomd. In 2015 kwamen we terecht in Hastière, een levendig dorpje langs de oevers van de Maas, waar we verliefd werden op een prachtig huis.

Het huis werd gebouwd in de negentiende eeuw in de typische Maaslandse stijl. Ons interieur is een combinatie van hedendaags comfort en de charme van weleer. We ontvangen onze gasten graag met een welkomstdrankje in ons salon of bij mooi weer in onze gezellige tuin met vijver.

 

 

 

Wie de streek wil ontdekken met de fiets of de motor kan steeds gebruikmaken van onze garage, waar ook reparatiemateriaal voor fietsen beschikbaar is. Sinds 2016 zijn wij namelijk in het bezit van het label “Fiets Welkom”, dat synoniem staat voor een aangepast onthaal, aangepaste uitrusting en aangepaste diensten voor fietstoeristen.

 

Wij combineren de uitbating van onze B&B met een voltijdse job waardoor wij enkel van vrijdag tot zondag gasten kunnen ontvangen. Tijdens verlengde weekends en vakantieperiodes zijn wij echter ook tijdens de week geopend. Neem hiervoor een kijkje bij onze nieuwtjes.